Skapa en hållbar garderob DEL 2

Postat av Pernilla Sundberg

Fortsättning på inlägget "skapa en hållbar garderob".

I detta inlägg fokuserar vi på en stickad klänning och denna klänning har vi valt från Adoores fina utbud av klänningar som håller över tid i både passform och kvalité.

VERBIER DRESS BEIGE - 1595kr - Adoore.se

Denna klänning sitter som smäck på kroppen, så pass bra att du aldrig vill kliva ur den. Den känslan vill vi ha i alla plagg i garderoben, det vore en dröm.

Kombinera klänningen med denna vita, höga spetskrage så får du en snygg spetskant upptill runt halsen. Om du vill har mer spets så drar du upp kragen en bit så faller hela övre delen av kragen spets utanpå klänningen. (Till spetskragen)

Väljer du istället att klä den med sen silkeskrage så kommer klänningen bli mer uppklädd, materialet i kragen klär upp klänningen & tillsammans med den fina passformen blir denna outfit mer uppklädd. (Till silkeskragen)

Vår favorit att matcha klänningen med är dessa två, broderad spetskrage i svart och ett par muddar i svart spets. Det skapar en riktigt power-outfit! 

Kragen hittar du här, Muddarna hittar du här.

3 nycklar till en hållbar garderob:

- Hitta tidlösa kläder som du trivs i och som håller en bra kvalité. 

- Se till att plaggen går att använda under olika säsonger till olika detaljer.

- Hitta 3-4 kragar samt 2-3 muddar som du gillar & kan kombinera med flera av dessa plagg. 

Sedan så har du säkert en del i garderoben hemma som man kan variera med, skärp, hattar, mössor, kepsar, t-shirts, Sambons garderob har säkert en gammal oversize kavaj, t-shirt eller skjorta du kan låna ibland etc. osv.

Hoppas ni gillar dessa inlägg, kommentera om ni vill ha mer av detta! 

Trevlig tisdagskväll! 

0 kommentarer

Lämna en kommentar