Hur kom Sassy details till?

Postat av Pernilla Sundberg

När detta varumärke blev till var det när vår grundare såg en lucka på marknaden i början av 2019. Vi är många med intresse för kläder & en stor skara av oss handlar oftast på en kvalité- och prisnivå där man med sin budget klarar av att handla många plagg för variation istället för färre plagg med högre kvalité i vad som matchar plånboken. 

Då kom idé att varför inte försöka att handla dessa plagg som har en högre kvalité, hållbara material och framförallt en gudomlig passform som håller över tid. Dessa går som oftast hand i hand och det är något som vi själva gärna vill ha men kravet och viljan vi har på variation tar över. Därav så tummar vi ofta på kvalitén och passformen. Kanske är det omedvetet? 

Olika kragar och muddar är något som vi hittat tillbaka i tiden som vi nu såg började komma återigen. Då fastsytt på tröjor och klänningar, därav så kände vi att idé var mogen nu.

Blir man inte inspirerad så säg? SÅ läckra, stilsäkra outfits fulla av power. 

Nu vill vi tillsammans med er verkligen återgå till kvalité och passform, mottot med detta varumärke är att det ska tillhandahålla detaljer och accessoarer som uppdaterar & kompletterar en hållbar, neutral och mer kvalitativ garderob.

Det är också något som vår kära värld kommer må bättre utav. Handla mindre och hållbart men se till att du har möjlighet att kombinera dina plagg och detaljer med varandra så kommer det kännas som du inte tummat på variationen. Därmed är det större sannolikhet att vi faktiskt tar tag i det.

Nu när varumärket är uppe och rullar så finns det så många fler vinklar på problem som blir lösta utav våra produkter, framförallt våra storsäljande kategorier kragar & muddar.

mer om fler problem i garderoben som vi löser kommer i ett annat inlägg. Följ vårt nyhetsbrev för information om när nya inlägg kommer upp, erbjudanden och nyheter! Signa upp er längst ner på sidan här.

0 kommentarer

Lämna en kommentar