Skapa en hållbar garderob DEL 1

Postat av Pernilla Sundberg

 

DEL 1 i hur du skapar en hållbar garderob. Vi vill ge dig tips på hållbara och långsiktiga plagg som du och din garderob kommer vara stolt över i åratal. Men även tips på olika kombinationer där du kan variera dessa plagg och därmed skapa mer värde och långsiktighet.

Nedan följer en tröja som allas garderober behöver.  En tröja i noga utvalt material, håller över tid i både kvalité och trender samt den håller även efter några tvättar. 

Exempel nedan: 

En traditionell tröja i kashmir i en beigevit färg. Denna tröja kommer med stor sannolikhet passa din garderob i decennier tills den inte längre är fin. Denna tröja kan du hur enkelt som helst kombinera med våra kragar. Den funkar med alla egentligen.

Tröja från Inwear - MQ - 1300kr

Nedan 3 kragar skulle göra att du kan använda den på 4 olika vis, alltså 4 olika tillfällen där du kan känna att du med varje tillfälle bär en ny outfit. Framförallt, matchar du denna enkla tröja med polo blir den mer tuff, matchar du med kragen i vit broderad spets så kommer den bli mer business och med kragen i silke så är du uppklädd för AW/middag.

 Addera också muddar till tröjan så kan man om man är duktig på matematik gångra dessa 4 olika outfits med så många muddar som du har. Vips har du ännu fler variationer av 1 och samma tröja. Visserligen så har man då 3 kragar också plus muddar, men tanken är att du kombinerar dessa detaljer till alla tröjor, klänningar, kappor osv. Då kommer du få ut mer av en mindre garderob än tidigare. 

DEL 2 av en hållbar garderob släpps nästa tisdag!

  

0 kommentarer

Lämna en kommentar